Нямам идея дали темата е точно за този раздел и се извинявам предварително,ако не е.Търся преден капак за Алфа Ромео 147 2003година.Ако някой продава или има информация от къде мога да си закупя,ще съм изключително благодарна,ако сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преден капак за Алфа Ромео 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Simona2007 Покажи съобщениеНямам идея дали темата е точно за този раздел и се извинявам предварително,ако не е.Търся преден капак за Алфа Ромео 147 2003година.Ако някой продава или има информация от къде мога да си закупя,ще съм изключително благодарна,ако сподели.
Избираш кола със същия цвят (иначе ще трябва да пребоядисваш, а едно качествено пребоядисване е 120-180 лева) и питаш колко ще ти искат за капака
-
Първоначално публикувано от Simona2007 Покажи съобщениеНямам идея дали темата е точно за този раздел и се извинявам предварително,ако не е.Търся преден капак за Алфа Ромео 147 2003година.Ако някой продава или има информация от къде мога да си закупя,ще съм изключително благодарна,ако сподели.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Здравейте колеги, за много години!
Пиша тук за да питам дали някой има представа от къде да си намеря преден капак за фейслифтовата 147 .
Ще добавя и още един въпрос - ползвали ли сте неоригинални нови части (май ги наричат заместителни) и ако да, как пасват спрямо оригиналните?Alfa Romeo 147 - 1.9 JTD
Comment
-
Ползвал съм предна броня, идеално пасва, ако това имаш пред вид.Капак в раздел купува-продава или някой такъв сайт - http://store.emk-33.com/category/273...assID=5&page=2
http://store.emk-33.com/category/272...nufacturer%5D=
Бронята ми е на "интернационал", нямах никакви кахъри при монтажа, не е стъклопласт.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Лично аз предпочитам да взема втора употреба който не е удрян,китосван, кърпен и т.н. паради това че в завода минават различни обработки против корозия и т.н.Освен това може да случиш и на същия цвят запазен само едно полиране ти трябва.Пусни обява в купува и чакай оферти.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment